torsdag 1 oktober 2009

Nu är det dags!

Jag ber så mycket om ursäkt att det har varit så tyst här på bloggen så länge! Inspirationen till att blogga har inte riktigt infunnit sig och min tid har ägnats åt andra saker, givetvis ingår sömnad i dessa andra saker!

Mycket tid gick åt till att sy till den markand som jag var med på, Åh vad kul det var och vad bra det gick! Jag är så nöjd! Min kära vän Linda har fotat så ni ska få se lite bilder, jag lovar!

Tack till er alla som stannade som gjorde min första marknadsdag så lyckad!

Till markanden hade jag sytt allt från dreglisar till muddbyxor, hut påsar, en dopklänning skötunderlägg, haklappar m.m. Sedan dess har det blivit några beställningar på bland annat filtar och byxor.

Ikväll har vi haft kalas här hemma, Släkten har varit på besök, trevligt och roligt! Prinsen fyller 6år imorgon! Mammas lilla kärlek 6år, det känns som det var igår då jag höll dig i mina armar för första gången och nu är du en "stor" kille som går i förskoleklass och bygger lego efter beskrivningar tänkta för barn som är SÅ mycket äldre än du. Puss älskar dig!

Nu är det dags, jag ska gör en madebyellan shop blogg, ni som har gjort en sådan har ni några tips att komma med, vad bör man tänka på?

Till slut kommer här några bilder på sådant som jag har gjort de senaste två månaderna....
Dopklänning i linne (till salu)

Badrock till prinsessan, gjord av två badlakan från hemtex, mönster från Burda


Välkommen till världen present till vår lilla kusin, lilla a.

Filt med i ull och flanell och muddisar i velor.



Beställning: Till en liten tös i Stockholm! Klänningen är sydd i storlek 68, tösen skulle bära den på sina föräldrars bröllop, byxorna är min vanliga modell även de i storlek 68 cl.